This post is also available in: roRomână

Transcript

Prezentator: În direct este fostul ofițer Daniel Dragomir. D-le Dragomir, bună ziua!

Daniel Dragomir: Bună ziua! Sărut-mâinile!

Prezentator: Ne dați mai multe informații despre membrii din conducerea PSD care ar avea dosare penale?

Daniel Dragomir: Situația este destul de clară și destul de simplă. De un an de zile, mai mult de un an de zile, asistăm la o serie de dezvăluiri despre statul paralel și despre doamna Kovesi. Gândiți-vă că de un an de zile, în urma acestor dezvăluiri, nu s-a întâmplat absolut nimic, ceea ce este de-a dreptul sfidător.
Orice persoană, orice funcționar public ar fi fost în fața acestor dezvăluiri ar fi plătit până astăzi. Ori, tot acest lucru nu s-a întâmplat, s-a declanșat acest contraatac. Iar eu am menționat faptul că există dosare cu privire la întreaga conducere a Partidului Social Democrat, dar și cu privire la cei care au dezvăluit abuzurile și acum suntem în mijlocul unei contraofensive. Dacă veți urmări cu atenție, veți vedea că toate persoanele din media, care sunt apropiate de statul paralel, au primit deja punctaj. Astăzi, dacă veți căuta pe conturile de facebook și pe exprimările așa-numitor sergenți mesianici sau caporali de presă, veți observa că toți dezvoltă același sistem de punctaj. Ceea ce arată că această contraofensivă a început, ea este una organizată, o strategie foarte clară la care vom asista în următoarele săptămâni. Iar a doua chestiune…

Daniel Dragomir: D-le Dragomir….. Vă rog, vă rog..

Daniel Dragomir: Iar a doua chestiune este că la această strategie, din păcate, în ultimele luni am asistat la o reacție sau la un punct de vedere din partea conducerii PSD, chiar Dan Andronic a numit-o astăzi ‘’strategia de miorlaiala’’.
Lucrurile sunt foarte clare: contraofensiva a început și situația se va inflama pe zi ce trece.

Prezentator: Cine va mai fi chemat la DNA, d-le Dragomir. Ne puteți spune?

Daniel Dragomir: Atât membri ai guvernului, cât și membri din conducerea PSD.

Prezentator: Membri ai guvernului? Care, probabil, sunt și în conducerea PSD.

Daniel Dragomir: Exact.

Prezentator: Miniștri? Știți mai multe? Câți miniștri vor fi chemați, cine sunt aceștia?

Daniel Dragomir: Această contraofensivă, cum v-am spus, este una deja programată și strategia este făcută. Eu n-aș dori să dau mai multe detalii și mă mărginesc în a spune că primul pas al acestei contraofensive s-a declanșat astăzi.

Prezentator: Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu: Ce pot să spun….decât că, de la interviul pe care dl. Dragomir mi l-a acordat mie și d-lui Cristoiu, toate….hai să le zic profețiile, deși nu cred că și-a dorit să devină vreodată profet în viața sa dl. Dragomir, pe care le-a lansat în spațiul public se îndeplinesc matematic. Cu liniuță de la cap. Mi-am și propus să fac pe tablă la noi un tabel cu acțiunile anunțate de dl. Dragomir și să le bifez când se îndeplinesc. Până acum, cam tot ce  a spus dl. Dragomir s-a întâmplat. Lucru pentru care nu pot decât să îl felicit, demonstrează în continuare că este foarte bine informat. Nenorocirea este că, dincolo de felicitările pe care i le adresez eu d-lui Dragomir, e o realitate tragică, pentru că ce spune domnia sa, se întâmplă; ceea ce spune domnia sa nu are nicio legătură cu statul de drept, cu democrația, cu totul. Este contraofensiva unui grup (că eu imi permit să îi zic așa) mafiot la încercările statului, prin reprezentanții săi, foarte moi și reprezentanții ăștia, de a-l aduce la ordinea constituțională….

Prezentator: Vă mulțumesc pentru aceste comentarii.

This post is also available in: roRomână