This post is also available in: roRomână enEnglish (Engleză)

Sursa articol si foto: evz.ro

Elena Udrea a făcut dezvăluiri despre averile uriașe pe care le-ar deține membrii grupului care face subiectul celei mai aprinse dezbateri a anului, Noi suntem Statul!.

Udrea a afirmat că aceștia si-au urmărit propriile interese când se aflau în fruntea serviciului secret, dovada fiind averile acestora și locurile unde își petreceau vacanțele.

În momentul în care a fost întrebată dacă are cunoștințe despre posibilitatea ca liderii grupului “Noi suntem Statul!”, Coldea, Maior și Kovesi, să aibă o înclinație spre servirea serviciilor străine, Elena Udrea a făcut o radiografie dură.

„Eu cred că ei și-au servit propriile lor interese. S-au folosit de povestea aceasta ca să servească interesele lor pentru că aici, în România, bătălia a fost și pe bani. Șefii aceștia de servicii sunt niște oameni foarte bogați. Dacă ne uităm ce avere au și pe unde locuiesc, pe unde își petrece vacanțele și cum se îmbracă domnul Coldea, știți că am zis la un moment dat că se îmbracă – na, ca femeie, văd – în Vuitton.

Sunt oameni cu foarte mulți bani care s-au implicat în afaceri. Care au decis, prin pârghiile pe care le au în justiție, ce om de afaceri este arestat, ce firmă se închide, ce formă îi ia locul. Și constatăm că sunt arestați oameni de afaceri români și le iau locul oameni de afaceri străini. Lucru care cred că le folosește lor foarte bine. Ei au firmele lor”, a spus Udrea.

http://evz.ro/udrea-coldea-vuitton.html

This post is also available in: roRomână enEnglish (Engleză)