This post is also available in: roRomână enEnglish (Engleză)

Am urmărit astăzi în reluare, cu atenția cuvenită, declarațiile fostului președinte Băsescu de la emisiunea din 13.09.2017, de la B1TV. Acestea sunt în mare parte declarații cu implicații politice. Nu doresc să comentez declarații politice. Nu doresc să fac politică. Eu am o datorie față de Constituția României și față de concetățenii mei. Aceea de a spune adevărul.

Cu privire la afirmația domnului președinte Băsescu, nu am cerut să merg în fața unui parchet militar dintr-un motiv simplu. Eu am fost executat la ordinele lui Coldea de uneltele lui Coldea din secția militară a DNA. Azi, general locotenent Ion Alexandru este magistrat în cadrul Secției Militare a Parchetului General. Locotenent colonel Mihai Gheorghe continuă să audieze pe bandă rulantă la Secția Militară a DNA.

Eu doresc să merg în fața Parlamentului. Eu am încredere în Parlament.

Am prevăzut această situație și știu că nu mă vor chema la Parchetul Militar. De aceea, pentru reamintire, vă atașez file-ul din emisiunea lui Victor Ciutacu unde am explicat deja de ce Parchetul Militar nu este o soluție.

This post is also available in: roRomână enEnglish (Engleză)