This post is also available in: roRomână enEnglish (Engleză)

Articol complet pe www.stiripesurse.ro, autor Florin Puşcaş

“Observând ‘reţinerea’ şi ‘neîncrederea’ epistemică a unor membri ai Comisiei de anchetă, doresc să fac câteva precizări. Conclavul din sufrageria domnului Oprea a avut scopul de a bloca rezultatul alegerilor din 2009 şi, în pasul doi, blocarea renumărării voturilor din diaspora.

Şi pentru că vorbim de probe, din informaţiile pe care le am, ulterior ‘luării’ lui Cătălin Voicu, procurorii Papici şi Mariana Alexandru, împreună cu ofiţerul de poliţie judiciară Morari s-au deplasat la Curtea de Apel Bucureşti, de unde au preluat un dosar pentru a fi folosit în investigaţia Voicu. Era vorba despre dosarul depus de PSD la Secţia de Contencios a Curţii de Apel.

Avocatul care a depus în numele PSD acel dosar era Cezar Bivolaru. Ulterior, Cezar Bivolaru s-a prezentat la DNA pentru a-l apară pe Cătălin Voicu, dar Mariana Alexandru l-a trimis acasă că ar putea să aibă o calitate în dosar. Ulterior nu a avut nicio calitate în dosar”.

Cred ca este necesara si audierea urmatorilor: Daniel Morar, Lucian Papici, Mariana Alexandru, Morari şi Cezar Bivolaru. Ca să înţelegem ce s-a decis în noaptea de 6 decembrie 2009 şi cum s-au folosit culoarele justiţiei.

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000216501&id_inst=2

This post is also available in: roRomână enEnglish (Engleză)