This post is also available in: roRomână enEnglish (Engleză)

Pe 11 noiembrie 1995, un mare senior care a indurat abuzurile crancene ale dictaturii a trecut la cele drepte si vesnice. 
Corneliu Coposu. Azi, Corneliu Coposu ar fi facut unire in tara, nu dezbinare. A stat in catuse, ar fi inteles cel mai bine catusele de azi: metalice – de pe maini, dar si cele metalice de pe spirit.

Ar fi existat azi “statul paralel” cu seniorul langa noi? Nu cred.

Despre negocieri:

Dupa prima mea iesire din 11 septembrie 2017, dupa ce am dezvaluit la Victor Ciutacu impreuna cu maestrul Ion Cristoiu “statul paralel”, s-a dezvoltat un fel de “open season” al negocierilor.

Multi oameni, politici si de tot felul, au incercat sa negocieze cu “statul paralel”. Au fugit afara din tara sa discute cu demonii, sa-si obtina libertatea.

Dar nu au inteles doua lucruri simple:

1. “Statul paralel” nu a fost dezvaluit de mine. A fost pus in lumina de multi altii. Din 1945 incoace, “Statul paralel” nu negociaza. “Calca pe cap”, “decapeaza”, aresteaza, ucide fibra nationala, dez-uneste, distruge destine. Asta stie el sa faca.

2. Nici eu si niciun militar nu a negociat, nu negociaza si nu va negocia. Cand un militar sta sub foc de obuze sau cand este supus la tiruri de arme si amenintari teroriste, nu negociaza. 

Anumiti oameni politici au uitat principiile si curajul lasandu-se in mrejele anacondelor Coldea SRL si PFA Kovesi.

Sub sorici si sub tuica fiarta, stateau bine asezate microfoanele si catusele.

Eu am stat preventiv arestat in cele mai draconice conditii 13 luni din viata. Nimic, pe langa chinul celor ce au indurat in anii ‘50 tortura. 

Cred ca romanii nu isi negociaza nici libertatea si nici mandria.
Interesul national si libertatea Romaniei mari nu se negociaza. Sunt venite de la bunul Dumnezeu.
Ce ar fi spus azi seniorul despre “statul paralel”?
Ce ar fi spus azi seniorul despre Coldea si Kovesi?

Intrebati-va!

E timpul sa raspundem noi in numele sau!

#nuvafiefrica

#unireasalveaza

#curaj

This post is also available in: roRomână enEnglish (Engleză)